Dagbok -16-17

8. jan, 2018

Som de flesta nu vet bröt vår underbara uppfödning Alfas da Vinci benet i ett lopp på Vincennes, så illa att man var tvungna att avliva honom på plats.
Vi som har fött upp honom och följt honom hela vägen är chockade och i sorg. Men vi är inte de enda. Da Vinci har med hela sin fantastiska uppenbarelse, sitt mod och sin styrka berört hela travsverige, och att döma av de meddelanden som hela tiden trillar in, även traveuropa.
Vila i frid älskade da Vinci, du kommer att vara oerhört saknad.
Jag delar videon från när han vann SM, tog svensk rekord, världsrekord och gav Jocke hans tusende seger, allt på samma gång. Det är så här vi vill minnas honom!

11. maj, 2017

Efter flera lopp utan utan framgång tar våra uppfödningar nya tag.

På söndag startar Alfas da Vinci i Summer Meeting Stayer På Charlottenlund i Köpenhamn.

Samma dag startar Alfas Farao och Alfas Hot Soup på Tingsrydstravet.

Den 16:e startar Alfas Francais på Åmål.

Just nu finns det några refraktometrar hemma lager. Normalt sett beställer vi dem samtidigt som vi får in en beställning och har därför upp till en månads leveranstid. Just nu kan den som är snabb alltså få en refraktometer med omedelbar leverans.

Beställer refraktometer gör du här.

2. maj, 2017

På fredag ska Alfas Jackpot kvala och på lördag ska Alfas da Vinci starta i Örebros Internationella Stayerlopp.

2. maj, 2017

Igår kväll fick Hillary Clinton sitt föl. Det är en hingst e: Orlando Vici och han är alltså helbror till Alfas da Vinci. Allt har gått bra och det är en synnerligen pigg och välskapt fölunge.

19. apr, 2017

Den 24:e debuterar Alfas Jolie. Det blir på Färjestad och med Björn Goop i sulkyn.